"Değerli hemşehrilerim, bilindiği gibi 2014 Yerel Seçimleri demokrasinin bir gereği olarak, ülkemize,şehrimize ve ilçemize yakışır bir görev bilinci içinde, sükunetle tamamlandı. Bu seçim sonunda Allah'ın takdiri ve sizlerin oylarınızla, 2019'a kadarki 5 yıllık süre için, artık 'Acıgöl'ümüzün Belediye Başkanlığı görevini, onurla yükümlenmiş bulunuyorum. Öncelikle, başta Acıgöl halkı olmak üzere seçim sürecinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak yoğun bir tempo ile çalışmış olan Ak Parti Milletvekilelrimize, İl Teşkilatı'na,İlçe teşkilatımıza, Gençlik ve Kadın Kolları'na, partimiz gönüllülerine ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek isterim. Sağ olsunlar, var olsunlar. Doğaldır ki, hangi partiye mensup olursak olalım, amacımız memleketimizin,Acıgölümüzün kalkınması, güzelleşmesi, halkımızın refah içinde yaşamasıdır. Bu çerçevede tüm köyleri ve mahalleleriyle bütün Acıgöl ilçemizin Belediye Başkanı olarak hemşehrilerimin hizmetinde olacağımı ifade etmek istiyorum. Bilinmelidir ki, partili, partisiz, bize oy vermiş veya vermemiş her Acıgöllü, kendisine elimizden gelen tüm hizmeti götüreceğimiz, işinden, aşından, refahından sorumlu olduğumuz bir hemşehrimizdir. İnancımız, bu birlik ve beraberlik anlayışı içinde her mahallesi caddesi ile Acıgölümüzün layık olduğu güzelliklere ulaşacağı ve halkımızın mutluluk içinde refaha kavuşacağıdır. Güzel günlere ulaşmak dileğiyle, bütün Acıgöl halkına, değerli hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum, Allah yardımcımız olsun." dedi.

30 Mart Yerel seçimde kendilerine verilen destek için teşekkür eden Ak Parti Acıgöl  Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti’nin bir kez daha Acıgöl'de birinci parti olarak, bayrağı tekrar en üst noktaya diktiğini söyledi.


Kendilerine verilen desteği asla unutmayacaklarını dile getiren Ertaş, Başta Acıgöllü hemşehrilerimiz olmak üzere tüm AK Parti Teşkilatı ve özellikle Milletvekilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.Acıgöl'lü hemşehrilerinin üzerlerine düşen görevini yerine getirdiğini dile getiren Ertaş şimdi artık görev ve sorumluluk sırası bizde ilçemize güzel hizmetler için ne gerekiyorsa yapacağız.Allahım utandırmasın dedi.

Ak Parti Acıgöl  Belediye Başkanı Ercan Ertaş,30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde oyları destekleri ve dualarıyla tek vücut olarak örnek olan İlçemiz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafındanda kutlanarak bizzat Acıgöölü hemşehrilerimize Teşekkürlerini ziketmiş bulunmaktadır.

Bizlerde Değerli Nevşehir Milletvekillerimizin öncülüğü ve önderliğinde düzenlenen bir organizasyonla TBMM ye davetleri üzerine Başkent Ankara ya giderek AK Parti Grup toplantısına yaklaşık 50 kişilik bir Acıgöl heyetimizle katıldık.Bütün Acıgöllü hemşehrilerimizin derin saygı ve sevgilerini kendilerine ilettim.
Başbakanımızda bizleri kabul buyurarak Acıgöllü hemşehrilerimize Selam ve sevgilerini iletmişlerdir. Bizlerde Bu vesile ile Buradan sevdalısı olduğumuz Acıgöl ilçemize hizmet edebilme şansı verdikleri için Sayın Başbakanımızın kendilerine bir kez daha teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum dedi.

"Acıgöl ilçemiz, AK Partimizi bu seçimde sırtında taşımıştır. Bizler de Allah’ın izniyle tüm AK Parti ailesi olarak Acıgöl'ü sırtımızda taşıyacağız" diyen Başkan Ertaş, Acıgöl ilçemiz hizmetin en güzelini hak ettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

“Biz de hizmetin en güzelini Allah’ın izniyle Acıgöl ilçemize kazandıracağız.Tekrardan 30 Mart seçimlerinin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 30 Mart’ta milli irade hırsızlarına en güzel tokadı sandıkta vurduğunuz için tebrik ediyorum. İnşallah daha güzel, daha demokrat bir Türkiye; hiçbir ülkenin üzerinde ameliyat yapamadığı, başka ülkelerin burnunu sokamadığı, milletin kendisini yönettiği bir Türkiye bundan sonra yoluna devam edecektir." dedi.