AK Parti Ağustos ayı  İl Danışma Meclis Toplantısı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Nevşehir İl Koordinatörü Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Ağustos ayı İl Danışma Meclis toplantısında partilileri ‘RABİA’ selamı ile selamladı. Karayel, Mısır’da yapılan darbeler, Suriye’de kimyasal silahlarla yapılan katliam Arakan, Türkistan ve tüm dünyada Müslümanlara uygulanan  zulümleri şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirtti.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan   Ağustos ayı İl Danışma Meclis toplantısına, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri,  Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş, Belde Belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri  ile çok sayıda partili katıldı.

Divan Kurulu'nun oluşumuyla başlayan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Mısır’da ve Suriye’de yaşanan katliamları değinerek, teşkilat  çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bu tür toplantılarda sorunların ve önerilerin söylenmesi gerektiğini ifade eden Sunar, yapılan işlerin merkezinde samimiyet bulunduğu sürece her türlü meselenin çözülebileceğine inandığını belirtti.

İl Danışma Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş, Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ak Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider’in, sunumlarının ardından toplantı İl Koordinatörü Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel’in değerlendirme konuşmaları ile sona erdi.