AK Parti Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde miting havasında seçim bürosu açtı. 31 Mart 2019  tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimi için Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı gösterilen Şenay Gök'ün Hacıbektaş seçim bürosunun açılışını, büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirdi.

Ak Parti Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Şenay Gök’ün Hacıbektaş Seçim irtibat bürosunun açılışına TBMM Divan Katip Üye, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Emrah Demir, Yusuf Koçak, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim bürosunun açılış kurdelesi kesiminde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Sevgi ve hoşgörü ilçemiz Hacıbektaş AK Parti Seçim Büromuzun açılışını aziz hemşerilerimizle gerçekleştirdik. “Dünyanın güzide ilçesi Hacıbektaş, AK Belediyeciliği hak ediyor. Yatırımlarımız ortada, AK yatırımlarımızın artarak devamı için Şenay GÖK’e desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Açıkgöz açıklamasında; Tarihi bir dönem yaşıyoruz. Hacıbektaş ileçemizde tarihi bir dönüşüm ve değişime doğru, sessiz bir devrime doğru ilerliyor. hazırlanıyor. 31 Mart tarihinde Anadolu'ya güneş Hacıbektaş'tan doğacak. Bugüne kadar Hacıbektaş'ı ihmal edenler, Hacıbektaş'ı istismar edenler, kendi becerisizliklerini, verimsizliklerini,  ideolojik bir kılıf altına saklayıp Hacıbektaş'ı istismar edenlere artık Hacıbektaş'li hemşehrilerimiz inanmıyor. Hacıbektaşlılar, 31 Mart'ta şunu diyecekler; 'Yeter artık, Hacıbektaş kendi kaderini kendisi çizecek güce sahiptir.'  Bunu da topyekün seferberlik ile yapacağız. Herkesin gönlüne dokunan şekilde yapacağız. Hacıbektaş AK Belediyecilik ile buluşmaya hazır bizde hazırız. " dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Veliler diyarı Hacıbektaş’dayız.‬‪ Açılışını gerçekleştirdiğimiz seçim ofisimiz ilçemiz halkına ve Ak gönüllülere hayırlı olsun. 31 Mart'ta Hacıbektaş'ta Belediye Başkan Adayımız Şenay Gök ile hizmete biz talibiz. Hacıbektaşlı hemşehrilerimizde hazır olduklarını bu kez daha net bir şekilde ortaya koyuyor. Belediyecilik bizim işimiz. Ve 31 Mart'ta Hacıbektaş'lı hemşehrilerimiz bu görevi bize tevdi ederse kazanan Hacıbektaş olacak." dedi. ‬

Seçim bürosu açılışından sonra partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti'li Milletvekileri Açıkgöz ve Menekşe, AK Parti Hükümetinin Nevşehir, Hacıbektaş ve Türkiye için yatırımlar ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.