AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, milletçe ortak sevinç ve mutluluk günleri olarak da değerlendirilen dini ve milli bayramların toplum hayatında vazgeçilmez bir önem taşıdığını belirtti.

17 Temmuz2015  Cuma günü başlayacak Ramazan Bayramı münasebeti ile bir tebrik mesajı yayımlayan AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Bayramların müminleri Allah’a yaklaştıran, birlikteliği ve dayanışmayı öğreten müstesna günlerden olduğunu belirtti.

Tanrıver, başta Nevşehirli vatandaşlar olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dilekleri ile kutladığını belirterek, “Mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor, tüm dünyada kardeşliğin, hüküm sürmesini, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum” dedi.

 Bayramlaşmanın barışmak, kucaklaşmak ve yardımlaşmak olduğunu belirten Tanrıver, “Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Bu düşüncelerle Nevşehirli hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tekrar tebrik ediyor, huzur dolu, sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini Allah’tan temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.