AK Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyet Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver’in yanı sıra, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı M. Rauf Yanar ile il ve merkez ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyelerinin de katıldıkları toplantıda İl Başkanı Tanrıver, Milliyetçi Hareket Partisine 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda evet kararından dolayı teşekkür etti. Başbakan Binali Yıldırım’ın 04 Mart 2017 günü ilimize gerçekleştireceği programa MHP İl Başkanı İlhan Kaya ile tüm partilileri davet etti.

Başbakan’ın Nevşehir programına Çevre ve Şehircilik Bakanının da katılacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver’in açıklamalarına teşekkür eden MHP İl Başkanı İlhan Kaya, daha önce den parti genel merkezi tarafından tertiplenen ve Parti genel merkezinde yapılacak olan istişare toplantısı nedeniyle Başbakan’ın Nevşehir programına katılamayacağını belirtirken, ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti. 

AK Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyetin Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi ziyareti sonrası Fibhaber Tv'ye yaptıkları açıklamalar bu akşam Saat: 20.00'de akşam haberlerinde...