AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, kamu kurum ve kuruluşları ile çeşitli firma ve vatandaşlardan gelen kutlama çiçeklerini IHH’ya bağışladı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından geçtiğimiz ay içerisinde AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Avukat  Mehmet Ali Tanrıver, bu göreve atanması nedeniyle kendisine  kamu kurum ve kuruluşla ile firmalarla çeşitli kuruluş temsilcileri ve  vatandaşlardan gelen kutlama çiçeklerini IHH’ya bağışladı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı görevine başlayan Tanrıver, başkanlığını kutlamak için çeşitli firma ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlardan çiçekleri İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(IHH)’na bağışlama kararı aldı.

Tanrıver, Türkiye’nin yanı sıra Mısır, Suriye, Filistin, Arakan, Somali gibi dünyada açlığın yanı sıra zulme uğramış din, dil, ırk farkı gözetmeksizin yardım elini uzatan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(IHH)’na şahsına gönderilen kutlama çiçeklerini göndererek bir nebze de katkı sağlamayı daha da uygun gördüğünü belirtti. 

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(IHH) yöneticileri tarafından İl Başkanı Tanrıver’in bağışladığı çiçekler daha sonra satılarak, elde edilecek gelirler IHH’ya gönderilecek.