AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıl dönümü münasebetiyle ile bir mesaj yayımladı.

Tanrıver, mesajında, Türkiye’nin ve bugünkü Cumhuriyetin temellerinin 30 Ağustos’ta elde edilen büyük zaferle atıldığını belirterek, “Bugün hepimize düşen görev, Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. İçinde bulunduğumuz çözüm süreci, attığımız devrimsel nitelikteki adımlar ve 2023 vizyonumuz bunun en açık kanıtlarıdır.” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği Büyük Taarruz sayesinde, işgal altındaki vatan topraklarının düşmandan arındırıldığını ve istiklal mücadelesinin hak ettiği büyük zaferle taçlandığını belirten Tanrıver, şu ifadelere yer verdi: “Tarihten silinmek, görmezden gelinmek istenen milletimiz, aksine tarihe yön vermeye devam edecektir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız halkımızın el ele verince, kenetlenince neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiş ve bu anlamda hem dünya tarihinin belleğinden hem de milli belleğimizden asla silinmeyecek bir zafer olarak bizi bölmek isteyen, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere ve tüm dünyaya verilmiş en açık mesajlarından biridir. Ülkemiz bugün demokraside, ekonomide, ulaşımda, teknolojide, eğitim ve sağlıkta kat ettiği mesafelerle; adalete, hukuk devleti ilkesine, insan hak ve hürriyetlerine olan bağlılığıyla muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine her zamankinden çok daha yakındır. Bu düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden bütün istiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum.”