AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik iadeyi ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile, yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretlerine gelen Nevşehir’de ki Sivil Toplum Kuruluşu, Vakıf ve Derneklere yönelik iadeyi ziyaretlerine başladı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanlığına atanan Avukat Mustafa Rauf Yanar, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak DERSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Civelek’i ziyaret ederek bir süre görüştü.
Daha sonra Semarkand Buhara Derneğini ziyaret eden İl Başkanı Yanar ve yönetim kurulu üyeleri Dernek Başkanı Ahmet Feralan ile Nevşehir gündemi üzerine sohbet etti.
Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık’a makamında nezaket ziyareti gerçekleştiren Yanar, merkez mahalle muhtarları ile görüş alışverişinde bulundu. Akabinde Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaret eden Yanar ve ekibi burada Dernek Başkanı Erol Mutlu ile bir süre görüştü.