Yürüyüşe katılan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Sağlıklı yaşam yürüyüşlerine ilginin giderek artması gerektiğini vurgulayarak, vatandaşlarla fırsat oldukça bu tarz etkinliklere katılmalarını önerdi.

Tanrıver, Geleneksel olarak başlattıkları Doğa Yürüyüşü hakkında www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında; "
Birlikte yola çıkmak, birlikte mutlu olmak, birlikte görmek, birlikte keşfetmek, birlikte deneyimlemek, birlikte keyif almak, birlikte korumak, birlikte direnmek, birlikte kazanmak, birlikte kaybetmek…" Ben yerine "BİZ" olmak,yarınların sağlıklı çevresi ve sağlıklı insan parolasıyla başlattığımız bu yürüyüş Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan la başlayan kutsal yürüyüşün 2023 Vizyonu Nevşehir adına "Durmak Yok Yola Devam" sloganı adına birer idmanları olarak görüyoruz.

Artık tekrar bir araya gelmemizin kenetlenmemizin ve BİR olmamızın vakti çoktan gelmişti. Biz olmayı becerebilen bir şehir olduğumuzda ki buna yürekten inanıyorum mevcut şehrimiz ve bölgemizide Allahu Tealanın bahşettiği nimetlerle ve yine Nevşehir e has bahşettiği değerlerle birlikte 2023 Nevşehir'ini hep birlikte inşaa edip Nevşehirli insanımıza yakışan hizmetleri el ele omuz omuza hep birlikte  kazandıracağız dedi.

AK Parti Nevşehir il Başkanı Tanrıver ve beraberinde AK parti teşkilatı ile gençlik kollarından gönüllü oluşan bir grupla sabah erken saatlerde pazar günleri gerçekleştirilen vadi yürüyüşü sırasında doğaya atılan plastik ve kağıt atıkları da topladılar.