30 Mart 2014 Yerel Seçimlerine yaklaşık iki ay gibi bir süre kala AK Parti Nevşehir İlçe Adaylarındaki belirsizliğini bu akşam sona ermesi bekleniyor.

AK Parti Üst Kurulda aday belirleme çalışmaları nefes almaksızın devam ediyor.Beldelerde gelecek...Nevşehir adayları birazdan...

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, konu hakkında twitterden yaptığı açıklamada 
"Nevşehir ilçe belediye başkanı adaylarımız akşam saatlerinde açıklanacak inşallah.Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Uzun süren değerlendirme sonucunda Nevşehir’e bağlı ilçelerin adayları bugün akşam saatlerinde belli olacak. 

AK Parti'de yerel seçim heyecanı tam gaz devam ediyor. Şu ana kadar açıklanmayan ve aralarında Nevşehir’in de bulunduğu 34 ilde büyük bir heyecan yaşanıyor

AK Parti Genel Merkezi dün akşam 11’i Büyükşehir olmak üzere toplam 30 şehrin ilçe belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından gözler açıklanmayan diğer illerin ilçe adaylarına çevrildi.

NEVŞEHİRLE İLE BİRLİKTE 34 ŞEHİRDE BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
 
Adıyaman, Ağrı, Afyon, Amasya, Artvin, Bilecik, Bolu, Burdur, Çankırı, Çorum, Elazığ, Giresun, Gümüşhane, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Kırşehir, Kütahya, Nevşehir, Siirt, Sinop,Tokat, Şanlıurfa, Uşak, Van, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Ardahan, Yalova ve Osmaniye adayları henüz açıklanmadı.
 
Açıklanmayan 34 şehrin ilçe adayları, Başkanlığını Başbakan Erdoğan’ın yaptığı AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu’nun dün akşam yaptığı toplantıların ardından netleştiği belirtildi.

Ayrıntıları sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz.