AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri, 20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı haftası ve diş hekimleri günü münasebeti ile Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Murat Alp’i makamında ziyaret etti.
Sağlığımızın önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında, diş hekimlerinin büyük bir özveri ile yaptığı çalışmaların büyük önem arz ettiğini ifade eden Nihal Kutlar, özellikle çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını yeni nesillere kazandırmak, toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesini sağlamak diş hekimlerinin yanı sıra hepimizin ortak, sorumluluğu olduğunu dile getirdi.
Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Murat Alp ise, Kadın Kolları İl Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kutlar ve ekibine teşekkür etti.
Daha sonra AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri, diş hekimlerine, hastane çalışanlarına ve hastalara karanfil dağıttı.