Nevşehir Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Edip AVŞAR Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün ELMACI, Ahmet AĞIR ve Hüseyin ÇALIŞIR Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY’ı makamında ziyaret etti.

Güvenlik, uyuşturucu ve trafik konularında istişarelerde bulundular. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada ” Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay göreve geldiğinden itibaren Nevşehir'de uyuşturucu, güvenlik ve trafik konularında gözle görülür bir iyileşme oldu. Bu sebeple Nevşehir halkımız adına Değerli Müdürümüz Mehmet Artunay’a özel olarak teşekkürlerimizi ilettik.

Ayrıca Ak Parti Teşkilatları olarak bizler; Değerli hemşerilerimiz için Nevşehir'imizin huzur içinde, yaşanılabilir bir kent olması için Valiliğimiz, Emniyet Müdürlüğümüz ve diğer tüm kurumlarımız ile sürekli istişarelerde bulunuyor, her türlü çalışma ve gayreti gösteriyoruz. Güvenlik, uyuşturucu, trafik sorunlarının minimum düzeye indirilmesi için değerli müdürümüz Mehmet bey ile göreve geldiği günden itibaren sürekli iletişim halinde olduk, istişarelerde bulunduk. Bu istişare ve çalışmalarımız Nevşehir’imize hizmet aşkıyla artarak devam edecektir.” Diyerek sözlerini bitirdi. 


Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY Edip AVŞAR ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını temennisinde bulunarak başarılar diledi.