AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı-Bahçeli yolunda yapımı devam eden köprüde incelemelerde bulundu.
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı-Bahçeli köy yolunda yapılan köprüde incelemelerde bulundu.
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider yaptıkları ortak açıklamada, “Ayvalı-Bahçeli köyleri arası tamamlanma aşamasındaki köprüde incelemelerde bulunduk. Söz verdik yaptık, hayırlı olsun. Köy halkımızın daha önce ulaşımda sıkıntı çekmesi sebebiyle yeni yapılan köprü ile köy halkımızın ulaşımdaki sıkıntısının giderilmesi amaç edinilmiştir. 2 köy halkının değil bölge halkının ve turizm camiasının da 40 yıllık talebi ve hayali gerçekleşti. Ürgüp, Ayvalı-Bahçeli köprümüz halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. 14 yıldır AK Parti kadroları gece gündüz, sıcak soğuk demeden, milletten aldığı gücü yine millet için harcadı. Milletimize efendi olmaya değil her alanda milletimize hizmetkâr olmaya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışan tüm hemşerilerime ve teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyoruz. Onlar konuşur, AK Parti yapar." ifadelerinde bulundu.