Daha yaşanabilir bir Nevşehir,sloganıyla çıktığım Nevşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı yolunda artık adayların açıklanacağı son etaba gelmiş bulunmaktayız.Bu süreçte desteklerini,dualarını,iyi dileklerini ve teşviklerini hiç esirgemeyen ve bu yolda daha kararlı bir şekilde yürümeme vesile olan tüm hemşehri ve gönüldaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunarım.Bu desteklerinin adaylığımın açıklanması halinde artarak süreceğini biliyorum.

      Aday adaylığımı açıkladıktan bugüne kadar toplumun tüm katmanlarıyla diyalog kurmaya gayret gösterdim.Sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştirdim.Toplum önderlerinin,sivil toplum kuruluşlarının ve hemşehrilerimizin sorunlarını,şehrimizin geleceği ile ilgili beklentilerini,eksik hususlar konusundaki çözüm önerilerini dikkatle dinledim ve not aldım.

     Aday olarak açıklanmam ve seçilmem halinde bu önerileri imkanlar ölçüsünde değerlendirmek istiyorum.Amacım kavga ve çekişmelerden uzak olarak tamamen hizmet anlayışına odaklanmış , toplumun her kesimiyle iyi ilişkiler kuran bir anlayış geliştirmektir.İyi bir yönetişim sistemi kurarak  konusunda uzman ve tecrübe sahibi bir ekip kurarak ortak bir akıl oluşturmaya gayret göstereceğim. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında ortaya koymuş olduğu vizyon çerçevesinde kentin tarihi dokusunu koruyarak yatay şehirleşmeye önem vereceğim.Bir Nevşehir sevdalısı olarak hemşehrilerime daha yaşanabilir,turizmden hakettiği payı alan marka bir şehir oluşturmayı taahhüt ediyorum.Şuana kadar esirgemediğiniz destek ve dualarınızı bekliyorum. Tüm halkımıza  sevgi ve saygılarımı sunarım.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı
                         Zafer İnanır