AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Partimiz İl ve ilçe teşkilatı olarak mahalle başkanları, sandık başkan ve kurullarını belirlediklerini ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan referanduma hazır olduklarını söyledi.

BU SÜREÇ ÇOK ÖNEMLİ
AK Parti'nin bayrağını Nevşehir'in tamamına dikmeye kararlı olduklarını, el ele verdikleri takdirde aşamayacakları hiçbir engelin bulunmadığını belirten Başkan Açıkgöz, "Referandum sürecinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Bizim şu andaki hedefimiz referandum. Bu konuda çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Nevşehir'de 'Evet'lerle sandıkları dolduracağız. Çünkü bu süreç çok önemli" diye konuştu.

DÖNÜM NOKTASI
Türkiye'nin çok önemli bir dönüm noktasında olduğunu vurgulayan AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, şunları söyledi: "96 yıllık Cumhuriyet tarihimizde 65 Hükümet kuruldu. Bu da her 1,5 yılda bir hükümet değişmesi demektir. Bunun da anlamı istikrarsızlıktır. İstikrarsızlığa son vermek için sandıkları evet ile doldurmalıyız. Referandumun en önemli özelliği koalisyon dönemleri artık yaşanmayacak ve istikrarsızlık sona erecektir."