AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretleri ile halkla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar şehir merkezinde çarşı esnafını ve yoldan geçen vatandaşlarla sohbet ettiler.

AK Parti Nevşehir heyeti, esnaf ve vatandaşların günlük yaşamları ile ilgili talep ve beklentilerini de dinlediler. 

" Türkiye Artık Günü Kurtaran Ülke Değil"


AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Nevşehir merkez esnaf ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz..Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah" dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında; AK Parti'nin ‘ben merkezli siyaset değil, biz merkezli siyaset yaparak’ bugünlere geldiğini vurgulayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar,  AK Parti olarak vatandaşın istek ve önerileri doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Milletin hizmetkarları olarak sadece seçimlerde değil bugünler dışında da sürekli halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz. AK Parti 15 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "AK Parti’nin 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldığını belirterek; “AK Parti halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Açıkgöz; Medeniyetlerin beşiği kadim şehrimiz Nevşehir’imizde esnaflarımızı tek tek ziyaret ediyor, hemşerilerimizle hasbihal ediyoruz. Hemşehrilerimizn göstyermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.