AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir esnaflarını ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundular.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı ve il yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette heran bir seçim olacakmış gibi sahada çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, "Nevşehir merkez esnaf ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz. AK parti olarak her fırsatta kent halkı ile birarada olmaya gayret ediyoruz. AK Parti'nin 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmaların yatmaktadır. Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de Nevşehirli hemşehrilerimizin taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah.. " dedi.


Ziyaret sonrası bir açıklama yapan AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar da, "AK Parti İl Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber Nevşehir merkez ve sanayi esnafını ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledik. Nevşehir esnaflarımıza ilgileri için teşekkür ediyoruz" dedi. Avşar, "Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi" ifadelerini kullandı.