Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Nevşehir'den İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Genel Meclis Başkanı süleyman Özgün, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz katıldı.

İl Başkanı Yanar, iki gün süren toplantının ana gündem maddelerinin teşkilat çalışmaları ve yaklaşan yerel seçim hazırlıkları olduğunu belirtti.

AK Parti Nevşehir Heyeti toplantının ikinci günü ise Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Genel Başkan Yardımcılarının da katıldığı toplantıya Nevşehir grubu olarak iştirak ettiler.

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen ve partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantı sonrası AK Parti Siyaset Akademisi'nde başarılı olan kursiyerlere plaket verdi. AK Parti Nevşehir ilimizi temsilen Mimar Faruk SAĞCAN ödülünü Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar: "AK Parti ‪Genel Merkez AR-GE Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu 18.Dönem Siyaset Akademisi ödül töreninde, siyaset akademisi Nevşehir İl birincisi olan Faruk Sağcan ve il başkan yardımcımız ve AR-GE Başkanımız Serkan Feralan’a ödüllerini sayın Cumhurbaşkanımız takdim ettiler.. Hayırlı olsun‬" dedi.