AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Nevşehir'e yapılacak olan yatırımlarla ilgili Başkent Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Nevşehir Heyeti İlk olarak Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.(MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ile Yardımcısı Eyüp Erduran'ı ziyaret ederek MEDAŞ'ın 2018 Nevşehir yatırımlarını istişare ettiler. Yaklaşık bir saat süren görüşmede enerji konusunda fikir alış verişi yapıldı.


MEDAŞ Genel Müdürü Uçmazbaş, Konya, Karaman, Niğde, Kırşehir, Nevşehir ve Aksaray olmak üzere hizmet verilen 6 ilde elektrik dağıtım hizmeti ve yatırımlar ile ilgili Nevşehir Heyetini bilgilendirdi.

Ardından,Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret eden heyet, Nevşehir'de yapacakları Projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamasında; ​Büyüyen NEVŞEHİR için çalışmaya devam, Nevşehir heyeti olarak TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan ile MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş’ı ziyaretimizde Nevşehir projelerimizi istişare ettik. Nevşehir'in en güzel yatırımları alması için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. İnşallah güzel haberler vereceğiz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili  Ebubekir Gizligider ise, "NEVŞEHİR heyeti olarak Ankara'da temaslarımız kapsamında Medaş Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ile Yardımcısı Eyüp Erduran ile 2018 yatırımlarını istişare ettik. Daha sonra TOKİ Başkanımız Ergün Turan'ı ziyaret ettik, çok yakında beklenen müjde(ler)i vereceğiz." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver," Toki Başkanı ve MEDAŞ Genel Müdürünü Nevşehir heyeti olarak ziyaret ettik. Son derece verimli görüşmeler oldu" dedi..

AK Parti Nevşehir Heyeti 'nin Ankara ziyaretleri sırasında Nevşehir’e yapılacak yatırımlar, devam eden yatırımların ele alındığı bildirildi.