AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Hüsnü Yaşar Oğuz, hafta sonu yapılan temayül yoklamasında desteklerini ve dualarını esirgemeyen herkese için bir teşekkür mesajı yayınladı.

AK Parti’den Nevşehir Milletvekili aday adayı olanAv. Hüsnü Yaşar Oğuz, 28 Şubat Cumartesi günü yapılan temayül yoklamasıyla ilgili tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.


Oğuz, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığının organizasyonu çok güzel düzenlediğini ifade ederek, "Herkes oyunu güzel bir şekilde kullandı. Teşkilatımızın tüm mensupları da temayüle büyük ilgi ve alaka gösterdi. Delegelerimizin ciddi katılımlarında, Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçen bir temayül oldu.” dedi.

Temayül yoklamasında kendisine ilgi ve alaka gösteren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden H.Yaşar Oğuz, "Temayülden çıkan sonuca her zaman saygılı olacağız. Teşkilatımız kime inandıysa ona oyunu kullandı. Şahsıma gösterilen ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Özellikle İl Başkanımız Sayın Mehmet Ali Tanrıver'in ve İl teşkilatımızın tarafsızlığı ve herkesi kucaklayan tutumuna çok teşekkür ediyorum. Ana kademe teşkilatlarımıza, Gençlik Kollarımıza, kadın kollarımıza, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, köy delegemiz ve mahalle temsilcilerimize ve tüm teşkilatımıza tek tek teşekkür ediyorum. Artık temayülü de geride bıraktık. Biz kaldığımız yerden seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu davaya gönül vermiş en genç aday olarak yılmadan, durmadan ve en önemlisi koşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

“NEVŞEHİR İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Nevşehir ve ilçelerin sorunlarını yakinen bildiğini hatırlatan Oğuz, “Dolayısıyla hem şehrimizin sorunlarına hakimim hem de teşkilatçılığın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. İnşallah AK Parti'mizden Nevşehir milletvekili seçilirsem yine 5 ilçemizin ve İl merkezimizin teşkilat yönetimleriyle birlikte el ele vererek, uyum içerisinde şehrimizin sorunlarını çözmek için canla başla çalışacağım. Teşkilatlarımızda bize karşı gördüğüm sıcak ilgi, bu yöndeki enerjimizi ve kararlılığımızı daha da artırdı. Bizler bir göreve talip olduk, takdir Yüce Rabbimindir. AK Parti Aday Adayı olarak tüm teşkilatlarımızı ziyaret ettiğimde neden aday adayı olduğumu, Memleketimiz için ne gibi çalışmalar içerisinde olacağımı teşkilatlarımız ile paylaştım. Ziyaretlerim boyunca beni son derece samimi karşılayan, bizleri kabul eden ve en önemlisi Yeni Nevşehir yolunda bende varım diyen tüm teşkilat mensuplarımıza bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, bu yarışta mücadele eden değerli yol arkadaşlarım Milletvekili Aday Adaylarımıza da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.