AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'a yeni döneminde başarılar diledi.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Acıgöl ilçemiz % 75 oyla Türkiye 4.sü oldu.AK Partimize verdikleri oy ve desteklere yüzümüzü kara çıkarmayan Acıgöl ilçemize .inşallah teşekkürümüzü hazırlıkları bitmek üzere olan dev projelerle sunacağız dedi.
Gizligider in Acıgöl den sonraki ziyareti Karapınar beldesine oldu.

Ardından Karapınar ilk kez iktidar partili adayı 2009'da, üst üste aynı adayı ise 2014'te seçti.Karapınar Belediye Başkanımız Mustafa Tiftik i belde ziyaretimizle Teşekkür ve tebrik ettik dedi.Gizligider Karapınar kasabamız için yapılacak tüm çalışmalarda kendilerinin yine ilk dönemde olduğu gibi yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti.

Gizligider'in hafta sonunda bir başka durağıda Ürgüp ilçesinde Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a ziyaretde bulundu.Ürgüp ilçemizin Nevşehir ve Kapadokya bütünü için büyük önem arz ettiğini ilçemizin hak ettiği hizmetleri için Başkanımımz Fahri beyle gerekli istişarelerimizi ve tam Desteğimizi sürdüreceğiz dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekillerinin kendilerine her zaman yardımcı olduğunu söyledi. Yıldız, "Ürgüp için en iyi hizmetleri yapmaya devam edeceğiz, Milletvekillerimiz ve hükümetimizin desteği ile Ürgüp'ü geleceğe emin adımlarla hazırlamaya devam edeceğiz." dedi.

Ziyarette İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Nevşehir Milletvekillerimiz en son Nevşehir Sağlık-Sen üyelerini ziyaret ettiler..