AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ilçe ve belde ziyaretleri kapsamında bugün Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasına geldiler.

Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik'ıimakamında ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekilleri burada Başkan Tiftik'le görüşerek belde sorunlarını dinledi.

Karapınar Belediye Salonunda Başkan Mustafa Tiftik'in Nevşehir Milletvekilleri onuruna verdiği yemekten sonra Makam odasına geçilerek Karapınar Beldesi genel sorunları ve çözüm yollarına ilişkin bir süre toplantı yapıldı.

Toplantı sonrası Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, beldelerine yapmış oldukları katkı ve desteklerden dolayı AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'e teşekkür etti.

AK Parti Heyeti Karapınar Beldesinde yapılan hizmetleri yerinde incelediler....

Nevşehir Milletvekilleri ve beraberindeki Heyet daha sonra Başkan Tiftik'le birlikte yeni yapılan Karapınar İmam Hatip Orta okulunu ziyaret ettiler.
200 ün üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü engelliler için Asansör dahil herşeyin düşünüldüğü ve Her türlü Modern Eğitim imkanlarına sahip Okulda incelemelerde bulunan Heyet daha sonra belde de tamamlanan ve devam eden diğer yerlerde incelemelerde bulunuldu.

Çiftçimizin Her Zaman Yanında Olduk Olmaya Devam edeceğiz...!

Ziyaret sonrası Cumhuriyet tarihinin Çiftçimize en büyük desteğin AK Parti hükümeti döneminde sağlandığının altını çizen Milletvekili A.Erdal Feralan, Şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonrada Çiftçilerimizin her daim yanlarında olduklarını belirterek Tarım girdilerinin azalması ve üreticinin ürünlerinin değer kazanması için çaba gösteriyoruz” dedi.

Milletvekili Murat Göktürk Karapınar beldesinin Eğitim konusunda her türlü güzel yatırımları hak ettiğini bu bağlamda,AK Parti hükümetimiz olarak beldemize kazandırmış olduğumuz İmam Hatip Okulumuzun Karapınar beldemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.İnanıyorum ki burada eğitim görecek yavrularımız yarının Türkiyesinin birer garantörleri olacaktır dedi.

Milletvekili Ebubekir Gizligider'de 

AK Parti milletvekilleri olarak seçimden seçime değil her zaman vatandaşları ziyaret ettiklerini, halkın içinde olmaya çalıştıklarını söyledi

AK Parti İktidarının köylüyü, çiftçiyi her zaman desteklediğini ifade eden Gizligider, şunları kaydetti:
"Çiftçinin modern tarım ve hayvancılık yapabilmesi için faizsiz uzun vadeli kredi destekleri yapılmıştır.  Karapınar beldemiz ve köylerinde de gördüğüm kadarıyla modern tarım ve hayvancılık yapılmaktadır, üretim yapan şehirler her zaman kazanmış ve kalkınmıştır. Karapınar da bu ivmeye değer ve güç katacaktır.
Üretimi güçlü olan devlet ekonomik olarak güçlüdür. Eskiden IMF'den borç alırken şimdi borç verecek duruma geldik. Avrupa ülkelerinin birçoğunda ekonomik kriz var, çalışanlarının, memurlarının maaşlarında yüzde 25'lere varan indirimlere gidiyorlar. Hamd olsun ülkemizin ekonomisi çok iyi daha da iyi olacaktır.  Birlik ve beraberliğimi koruyarak ülkemizdeki huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz." dedi.


Milletvekillerinin ziyaretine , Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri İsmail Cihan, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman,AK Parti Acıgöl  İlçe Başkanı Ramazan Gül , AK Parti Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Mali Müşavir Fatih Güneş,Çevre ve Şehircilik Nevşehir İl Müdürü Mehmet Çiçekİl Genel Meclis Üyeleri  ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile Mahalle ve köy muhtarları  eşlik etti.