24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü nedeniyle AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, kentte görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Nevşehir Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi salonunda gerçekleştirilen kahvaltıya AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’in yanı sıra, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ,Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı,İbrahim Uysal ile Nevşehir’de ulusal ve yerel basında görev yapan gazeteciler katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir’de özverili bir şekilde çalışma yaparak kamuoyuna yaşanan gelişmeleri aktaran gazetecilerin böylesine önemli günlerinde onlarla bir ve beraber olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, gazetecilerin Basın Bayramı ve Gazeteciler Gününü kutladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, zor şartlar altında görev yapan gazetecilerin vefa örneği de göstererek bu önemli görevi sürdürme çabasının anlamlı olduğunu dile getirerek, gazetecileri tebrik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise, vatandaşlarla aralarında köprü oluşturarak, yapılan çalışmaları kamuoyuna aktaran gazetecilerin, toplumun her alanda gelişmesi adına da önemli bir misyon üstlendiklerini belirterek, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü’ne kutladı.

Öte yandan, AK Parti heyeti ile basın mensupları Türkiye ve Nevşehir gündemi üzerine bir süre sohbet etti.