Şimdiye kadar Ak Parti Teşkilatında görev almış eski ve yeni Belediye Meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, eski ve yeni Belediye Başkanları, eski ve yeni il ve ilçe yöneticileri, eski ve yeni Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, kurucu Belde Başkanları ve Muhtarlar ve çok sayıda partili davet edildi. 

Nevşehir de ‘Vefa’ iftarı düzenlendi

AK Parti Nevşehir Teşkilatından Nevşehir Topuzluhan da düzenlenen Vefa İftar programına İlk olarak İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, davetlilere yönelik bir konuşma yaptı ve gelen tüm partililere teşekkür etti. Tanrıver partilileri, kenetlenmeye davet etti ve tek yumruk olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmaya davet etti. Hiç yorulmadan ve yılmadan çalışarak, Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini ifade etti. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Topuzluhan Restaurant da düzenlenen Vefa İftar yemeğine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, AK Parti ilçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve bugüne kadar AK Parti’de hizmet etmiş siyasiler katıldılar.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver burada yaptığı kısa açıklamada önümüzde 10 Ağustos 2014 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin gerçekleşeceğini ve bu seçimin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunun altını çizerken birlik ve beraberlik çerçevesinde el ele kenetlenmeleri gerektiğini kaydetti. 


Haberimizin detayları ayrıntılarıyla birazdan www.fibahber.com da...