AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Ekim ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
Ticaret Borsası Konferans salonunda Dış İlişkiler Başkanı Cahit Uçar’ın divan başkanlığında yapılan İl Danışma Meclisinin açılış konuşmasını İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver gerçekleştirdi.

Ekim ayı içerisinde yapılan ve yapılacak olan teşkilat çalışmaları hakkında Partililere bilgiler veren AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Teşkilat Performans Sistemi, üye çalışmaları faaliyetlerle ilgili konuştu. İl Danışma Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, birer sunum yaptı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında ki Ekim ayı İl Danışma Meclisi Toplantısına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Seçen, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, Belde Başkanları, Köy ve Mahalle temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.
Yaklaşık 3 saat süren toplantı soru cevap kısmı ile sona erdi.