Nevşehir siyasi kulislerinde ismi sık sık gündeme gelen o isim AK Parti’den üç dönemdir Nevşehir Belediyesi meclis üyesi seçilen ve iki dönemde Nevşehir Belediye Başkan Vekilliği görevinde bulunan Yücel Menekşe’nin Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde aday adayı olup olmayacağı merak konusu. 

Yücel Menekşe ise şuan için sessizliğini korurken gelen baskılar karşsısında nasıl bir yol çizeceği ise merakla bekleniyor.

AK Parti'den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Olacak mı?

Nevşehir’de 12 yıldır aktif siyasetin içerisinde yer alan Yücel Menekşe özellikle Nevşehir’de bugüne kadar adeta bir köprü görevinde bulunması ve siyasette dik duruşu Nevşehir kamu oyunda taraflı tarafsız her kesimin büyük takdiri topladı. Bugünler de ise AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığı için birçok yerde ismi ilk sıralarda geçen Menekşe’nin böyle bir düşüncesi var mı veya AK Parti’den milletvekili adaylığı konusunda neler düşünüyor? İşte tüm bu soruların gündemi bir süre daha meşgul etmesi ta ki AK Partili Yücel Menekşe’nin bir açıklama yapması ile sona erecek...