AK Partili vekillerden KAVAK Çıkarması

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Erdal Feralan,Murat Göktürk,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz , Celal Yiğit’e destek vermek için Kavak Beldesi’ni ziyaret ettiler. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit’in bugüne kadar belde de yapmış oldukları ortada, bundan sonra da yapacakları zaten belli. Kavak Beldesine Celal Yiğit gibi bir Yiğit lazım. Sizler de 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde her seçimde olduğu gibi bu seçimde Yiğit Başkan ile devam edeceğinize en küçük bir şüphem bulunmuyor’’diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit Kavak Beldesinde bulanan esnafları ziyaret ederek 30 Mart seçimlerinde AK Parti’ye ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Yiğit’e destek istediler.

Öte yandan AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Yiğit’e Kavak Beldesinde bulunan vatandaşların yoğun ilgisi Celal Yiğit’in ustalık dönemine Durmak Yok Yola Devam adına destek oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Nefsimizin kurbanı olmayalım

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Erdal Feralan,Murat Göktürk,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz bugün Seçim gezisinin ilk bölümü Kavak Beldesine yapıldı.

Açılış konuşmasını ev sahibi Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit yaptı. Ve AK Parti heyetine hoş geldiniz dedi.Ardından konuşan ve Günün birlik beraberlik günü olduğunu dile getiren 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Erdal Feralan,, "Gün nefis günü değil. Nefsimizin kurbanı olmamamız gerekiyor. Bizler Kavak Belediye Başkan adayımız Celal Yiğit'in arkasındayız. Destekçisiyiz. Önemli bir dönemden geçiyoruz. Beldecilik, mahallecilik, bölgecilik yapılacak zaman değil" diyerek partinin belediye başkan adayının destekçisi olduğunun vurgusunu yaptı.

 

Bu seçimin önemi büyük

Teslim aldıkları görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider , "Sizlerin vereceği destekle hep birlikte çalışacağız. Bu seçimin önemi büyük. Başbakanımızın yanında olduğumuzu tüm Kavak kasabası olarak göstermemiz gerekiyor" diye konuştu.

 

Ayrım yapmadan çalışacağım...

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ise; "Ayrım yapmadan gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Kavak kasabası olarak gücümüzü bölmeyelim. Hizmet noktasında bunun çok büyük önemi var. Bu seçimi Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan için kazanmamız gerekiyor. Bizler kimsenin maşası değiliz. Sizlerin temsilcisiyiz. Ben burada başkan seçilmem halinde sizlere ayrım yapmadan çalışacağıma dair söz veriyorum" dedi.   

 

 

Geleceğinizi oylayacaksınız

17 Aralık'tan bu yana Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını kaydeden Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider , "Bunu sadece AK Parti'ye oynanan oyun olarak görmek fazla iyimserlik olur. Türkiye'nin kendi kaderini belirleyeceği bir süreç yaşanıyor. Ben Kavak'in manevi gücüne inanıyor ve bu oyunu göreceğini düşünüyorum. Bu seçimle geleceğinizi oylayacaksınız. Kişisel çıkarlarınızı bir yere bırakın" dedi.  Gizligider, Kavak Kasabalı vatandaşlarımız gibi Yiğit bir başkanı ile yola devam için 30 Mart ta sandıkta gereğinin yapılmasını işaret ederek,Kavak ta diğr beldelerimiz ilçelerimiz ve Şehirlerimizde de Başkanlarımız bir tarafa her  yerde adayımız Recep Tayyip ERDOĞAN olduğunu vurguladı.

Son olarak AK Partili Nevşehir Milletvekilleri hepimiz Başkanımız Celal Yiğit ve projelerinin sonuna kadar destekçisiyiz dediler.

Ne Başkanımızı nede Başbakanımızı Yedirtmeyiz Diyen Kavaklı vatandaşlarda Başkanımız Yiğit'le Durmak yok yola devam diyoruz.30 Mart yerel seçimler sonrası Kavaklı vatandaşlar olarak milli irademize sahip çıkıp Başbakanımıza Kavak'tan oylarımızla selam göndereceğiz dediler.


Konuşmaların ardından AK Parti Heyeti kasabada esnaf ziyareti yaptıktan sonra Kavak'tan mutlu ve umutlu bir şekilde ayrıldılar.