Alemdar Nevşehir İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği 1. Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Nevşehir İmam Hatip Lisesi'nde yapılan kongrede dernek tüzüğü tamamen değiştirildi. 
Toplantıda Divan Kurulu Başkanlığını Okul Müdürümüz Mustafa Kılınç, katip üyeliklerini de Mehmet Serhatli ve Mahmut Aveder yaptı.
Hamdi Öz Hocamız açılışta Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulundu. 
Dernek Başkanımız Dr. Fatih Yakut, yaptığı konuşmada "Derneğimiz, bundan böyle daha geniş kitlelere ulaşacak bir konumda olacak ve İmam Hatipli ruhunu yaşayan her kişi ile beraber faaliyetler yapabileceklerini" beyan etti. 
Yeni tüzük hakkında bilgiler veren Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Kahraman ise, "Aksiyon ve heyecan temelli bir teşkilat arzu ettiklerini, yeni tüzükle beraber çalışmalarda daha etkin ve daha katılımcı alanlar açılacağını" söyledi.
Genel Kurul'da oylanan madde ile, Alemdar Derneği, Önder İmam Hatipliler Derneği'ne tüzel üye olabilecek. 
Yine oy birliği ile kabul edilen önerge ile dernek tüzüğü tamamen yenilendi. 
Derneğimizin adı kısaltılarak Alemdar İmam Hatipliler Derneği olarak değiştirildi. 
Genel Kurul'da söz alan Kazım Ökçe, Hamdi Öz, Mehmet Sürücü ve Muharrem Ekinci, "Dernek faaliyetlerinden memnun olduklarını" dile getirdiler.
Tüzük değişikliği sonucu teşekkür konuşması yapan Başkan Fatih Yakut, "Katılımcı tüm üyelerimize ve nazik ev sahipliğinden dolayı Müdürümüz Mustafa Kılınç Bey'e teşekkür ederim" dedi. 
Toplantı, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.