“Ali Can öldü” haberini yakın arkadaşı serdar hayranlarına böyle duyurdu. En yakın dostu Nevşehirli hemşehrisi Serdar youtube kanalında yaptığı açıklamasında; " Arkadaşlar, bunu size nasıl söyleyebileceğim bilmiyorum. Keşke bu haberi veren ben olmasaydım size, keşke hesaplarımız çalındı diyebilseydim, keşke şaka deseydim, ama maalesef Ali kardeşimi kaybettik arkadaşlar. Bugün 16.00 sularında kalp krizi geçirmiş. Bende yanında değildim, keşke yanında olabilseydim. tüm müdahelelere rağmen kurtaramamışlar. Haber doğrudur.  Çok arayanlar var soranlar var sağolun allah razı olsun hepinizden. ama haber doğrudur arkadaşlar. " sözleriyle ölüm haberini göz yaşları içerisinde verdi.

Ali Can abimiz bugün Vefat etmiştir. ( (LLSERDAR)"
Cenaze namazı yarın öğlen namazından sonra Frankfurt am Main TÜRK FEDERASYONU GRIESHEIM da kılınacak .Friesstraße 2, 
60388 Frankfurt am Main da cenaze namazı kılınacak. Gelmek isteyen herkesi bekliyoruz. Daha sonra 06 Kasım Pazartesi günü Memleketi olan Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı İbrahim paşa köyünde toprağa verilecek.

Allah rahmet eylesin...

Alex745Alejandro/AliCan kimdir ?
Ali Can 3 Mart 1968 tarihinde Nevşehir'e bağlı Ürgüp ilçesinin İbrahim Paşa köyünde doğmuştur. Okulu bırakıp baba mesleği olan uzun yol şoförüğünü tercih etmiştir. İzmir'e bağlı Bayraklı ilçesinde askerliğini tamamladıktan sonra 1992 yılında Almanya'nın Dresden şehrine yerleşmiştir. Burada Alman devletinin resmi posta teşkilatı olan Deutsche Post da işe başlamıştır. Evliğini burada yapmış ve bu evliliğinden Yasemin adında bir kızı olmuştur. 2016 yılında işinden istifa edip yakın arkadaşı Serdar'ın yanında LLS şirketinde işe başlamıştır. Şu anda YouTube de aktif bir kanalı ve 65000 civarı takipçisi vardır. Tam bir BMW aşığır. Favori tır markası İveco'dur. Sebebi ise sesinden ve kabininin genişliğinden dolayıdır. Kendisinin 2009 model BMW 760Lİ ve karısın BMW 116İ olmak üzere iki vardır ki bunlar onun BMW meraklısı olduğunun en büyük kanıtıdır. YouTube kanalının ismi olan Alex745Alejandro kelimesinin manasını ilk duyan herkes merak eder. Alex Ali'nin ölen köpeğinin adı, 745 eski BMW 745 den geliyor ve Alejandro YouTube da dinlediği ilk şarkıdır.