Almanya'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Alex745alejandro/Ali Can'ın cenazesi dün akşam getirildiği baba ocağı İbrahimpaşa köyünde bugün toprağa verildi.

Almanya'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Alex745alejandro/Ali Can yarın memleketi Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Ortahisar kasabasına bağlı İbrahimpaşa köyünde kılınan cenaze namasına müteakine dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra, toprağa verilen Ali Can'ın cenazesine ailesi, yakınları, köy halkı ve çok sayıda hayranları katıldı.


Cenazesine Nevşehir'den ve değişik illerden çok sayıda Ali Can hayranlarıda katılarak son yolculuğunda onu yalnız bırakmadılar.

Ali Can'ın Teyzesinin oğlu Salih Işınmış, "Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Ortahisar kasabasına bağlı İbrahimpaşa köyü nüfusuna kayıtlı olan ve Almanya'da yaşayan YouTube fenomeni Ali Can'a Allahtan rahmet diliyorum. Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak yakından uzaktan gelen herkese teşekkür ediyoruz. Başımız sağolsun" dedi.


Allah rahmet eylesin... Mekanin cennet olsun

FİB Haber.com ailesi olarak; Hayatını kaybeden Nevşehirli gurbetçimiz Ali Can'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156) 

TIR KULLANIRKEN ÇEKTİĞİ VİDEOLARLA FENOMEN OLMUŞTU
Sempatik tavırlarıyla kısa sürede büyük hayran kitlesi edinen Nevşehirli Ali Can, TIR yolculukları sırasında çektiği videolarla popüler olmuştu. Bir dönem araba tanıtım videoları da çeken Ali Can, TIR'cı Ali lakabıyla internette biliniyordu. Neşeli tavırları ve kendine has üslubuyla bir çok kişi tarafından sevilen Ali Can'ın ölüm haberi sevenlerini üzdü. 


TIRcı Ali lakaplı YouTube fenomeni Ali Can hayatını kaybetti



Alex745Alejandro/AliCan kimdir ?
Ali Can 3 Mart 1968 tarihinde Nevşehir'e bağlı Ürgüp ilçesinin İbrahim Paşa köyünde doğmuştur. Okulu bırakıp baba mesleği olan uzun yol şoförüğünü tercih etmiştir. İzmir'e bağlı Bayraklı ilçesinde askerliğini tamamladıktan sonra 1992 yılında Almanya'nın Dresden şehrine yerleşmiştir. Burada Alman devletinin resmi posta teşkilatı olan Deutsche Post da işe başlamıştır. Evliğini burada yapmış ve bu evliliğinden Yasemin adında bir kızı olmuştur. 2016 yılında işinden istifa edip yakın arkadaşı Serdar'ın yanında LLS şirketinde işe başlamıştır. Şu anda YouTube de aktif bir kanalı ve 65000 civarı takipçisi vardır. Tam bir BMW aşığır. Favori tır markası İveco'dur. Sebebi ise sesinden ve kabininin genişliğinden dolayıdır. Kendisinin 2009 model BMW 760Lİ ve karısın BMW 116İ olmak üzere iki vardır ki bunlar onun BMW meraklısı olduğunun en büyük kanıtıdır. YouTube kanalının ismi olan Alex745Alejandro kelimesinin manasını ilk duyan herkes merak eder. Alex Ali'nin ölen köpeğinin adı, 745 eski BMW 745 den geliyor ve Alejandro YouTube da dinlediği ilk şarkıdır. 


Fotoğraf- Kamera: Rıdvan Göğüş