Nevşehir Alibey Camii Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Tuncer Gök başkanlığındaki heyet, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek , Alibey Camiinde ve çevresinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Alibey Camii Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Tuncer Gök, yönetim kurulu üyeleri Ali Doğan Öncül, Mustafa Öncül, İsmail Uçar ile camii imam hatibi Mehmet Ertaş ve müezzin Mikail Pişkin Nevşehir Belediyesi  tarafından gerçekleştirilen Alibey Camii çevresi ve Meteris Meydanındaki düzenleme çalışmalarından dolayı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ziyarette yaptığı açıklamada belediyelerin sadece yol, su ve kanalizasyon işlerinden sorumlu olmadıklarını, sosyal hayatın her aşamasında belediyenin üstlendiği önemli görevler bulunduğunu belirtti. Sosyal mekanların iyileştirilmesinin yanı sıra, insanların ihtiyaç duyduğu manevi anlamdaki mekanların da çevre düzenlenmesi ve diğer alt ve üst yapıyı ilgilendiren çalışmalarda belediyenin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiği düşüncesinden hareket ettiklerini vurgulayan Ünver, imkanlar ölçüsünde bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Alibey Camii Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Tuncer Gök’de, Alibey camii çevresi başta olmak üzere Meteris Meydanında Nevşehir Belediyesi’nin çevre düzenlemesi ve camiinin fiziki anlamda imkanlarının genişletilmesi yönünde yaptığı katkılarının takdirle karşılandığını belirterek, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti ve derneğin teşekkür plaketini takdim etti.

Heyet üyeleri, daha sonra Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz’ı da ziyaret ederek derneğin teşekkür plaketini takdim ettiler.