Ürgüp Kaymakamlığı tarafından Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya'nın katılımıyla 3 bölümde düzenlenen konferanslara Ürgüp halkı yoğun ilgi gösterdi.
Ürgüp Kaymakamlığı'nın başlattığı "Hayatın Anlamı Kitap" okuma projesi kapsamında Ürgüp'te Okuyucu ve Yazar buluşmalarında bu sefer Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya misafir edildi.
Üç bölümde, hem öğrencilere, hem Öğretmenlere hem de Velilere yönelik düzenlenen eğitim seminerlerinin üçü de yoğun katılımla gerçekleştirildi.
En yoğun katılımın gerçekleştiği Velilere yönelik düzenlenen eğitim seminerinde Ürgüp Belediyesi Sinema ve Kongre Salonu salon ve balkon kısmı tamamen doldu.
Yaşamından kesitlerle eğitimi hem eğlenceli hem de daha anlaşılır bir hale getiren Kapaklıkaya'nın verdiği seminerlerin üçüne de katılan İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Proje Koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, program sonunda plaket ve çiçek takdim etti.
Sonuncusu Velilere yönelik düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Baki Yılmaz Veliler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program sonunda eserler yazarı tarafından imzalandı.