Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan AnadoluJet, artık Kapadokya’yı (Nevşehir) direkt uçuşla İstanbul a haftanın yedi günü bağlıyor. AnadoluJet’in Nisan 2018 tarihinden itibaren başlayacak Kapadokya (Nevşehir) - İstanbul seferleri haftanın yedi günü ve karşılıklı olarak icra edilecek.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekillleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, THY Müdürü Osman Hacımahmutoğlu ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ile beraber Geçtiğimiz hafta Ankara'da AnadoluJet Başkanı Said Şamil Karakaş'ı ziyaretin ardından yapılan olumlu görüşmelerin sonucu olarak müjdeli haber gecikmedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; " Medeniyetlerin beşiği Kapadokya’mıza yerli ve yabancı tüm konuklarımızı bekliyoruz.‬ ‪Konforlu seyahatin markası Anadolujet ile Nevşehir Kapadokya Havalimanı-İstanbul haftada 7 sefer her gün bir sefer olmak üzere Nisan ayından itibaren sefer artışına gitmiştir. ‬‪Hayırlı olsun" dedi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER'de, Anadolu Jet tarafından gerçekleştirilen İstanbul – Nevşehir seferleri ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; Haftada 3 gün gerçekleştirilen Sabiha Gökçen Havalimanından Kapadokya Havalimanına uçuşların haftada 7 güne çıktığını belirten GİZLİGİDER Nevşehir’e hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu; Nevşehir heyeti olarak Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı ile yaptığımız verimli toplantıda şehrimiz adına paylaştığımız taleplerimizin ilki gerçekleşti. Daha önce haftada 3 gün gerçekleştirilen İstanbul – Nevşehir seferleri haftada 7 gün olarak gerçekleştirilecek. Şehrimize, turizmcilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.