Antalya Nevşehirliler Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Sayın Osman CERAN FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Bu sabah saatlerinde Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com büromuza gelen sayın Osman CERAN Genel Yayın Yönetmenimiz sayın Fikret Çapacı ile keyifli bir sohbet havasında geçen konuşmalar yaptılar.

Antalya ve Nevşehir’le ilgili sorunların görüşüldüğü bu sohbette sayın Osman CERAN Kültür ve Turizm Derneği ile ilgili yaptıklarını sayın Fikret ÇAPACI ile paylaştı.

Antalya Nevşehirliler Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Osman Ceran,Antalya da ş uan ilçeler hariç merkez de 400 hane Nevşehirli yaşıyor. Bu bağlamda memleket özlemini kendi hemşehrileri ile birlikte gidermek ve güçlü bir dayanışma içerisinde  bulunmak üzere 2013 yılında Antalya Nevşehirliler derneğimizi kurduk. Şuan İstanbul,Ankara,Bursa,İzmir ve Antalya olmak üzere toplam 5 ilde bulunan derneklerimiz bir araya gelerek tüm Nevşehirliler dernekler federasyonu çatısı altında birleşmiş bulunuyoruz. Geçici Başkanlığını ise Mustafa Şen yapıyor dedi.

 

Antalya Nevşehirliler Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Osman CERAN,Memleketle ilgili tüm Nevşehir haberlerini www.fibhaber.com dan öğrendiklerini dile getirerek bu bağlamda çok ciddi bir eksikliği gideren özverili ve başarılı çalışmalarıyla gurbetteki Nevşehirlilere bu bağlamda hasretlerini giderip uzağı yakına getiren sizlere teşekkür ediyorum dedi. Yine bu haseple Antalya da ki Nevşehirli hemşerilerimizin selamlarını sevgilerini özlemlerini getirdik. Son olarak tüm Nevşehirli hemşehrilerimin Berat kandillerini kutluyorum dedi.