Araştırmacı yazar Kerim Aytekin Nevşehir Gündemin adresi FİB Haber Merkezimize nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye'nin çok yakından tanıdığı Saygın ve sevilen Araştırmacı yazar Kerim Aytekin beraberinde Nevşehirli iş adamı Şevki Gedik'le birlikte Nevşehir ve bölgenin en çok takip edilen medya kuruluşu FİB Haber Merkezimize nezaket ziyaretinde bulundu.

Nevşehirli Eğitimci - Yazar ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Belada'nın da hocası olan Ünlü Düşünür Araştırmacı yazar Kerim Aytekin'i, FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörü İbrahim Uysal karşıladı.

Ziyaretden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı,Düşünür Araştırmacı Yazar Kerim Aytekin ile bir süre görüştü ve kendisine Nevşehir ve Kapadokya Bölgesi hakkında bilgiler verdi.


İstanbul Bağcılar Kent Konseyi Başkanlığı görevini de yürüten Aytekin, ayrıca Bereket Turizm Hac ve Umre Turizm Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı olarak ilimize şube kurulması ve bölge ziyareti kapsamında geldiği Nevşehir ve Kapadokya bölgesine hayran kaldığını ifade etti.Sabah ezanıyla birlikte Balon turu yapan Aytekin, Allah kısmet ederse Bereket Turizm olarak Kapadokya Bölgesine İstanbul'dan Tur bağlantısına başlanılacağınında müjdesini verdi.

Ünlü Düşünür Araştırmacı yazar Kerim Aytekin, Bereket Turizm hakkındada şu  bilgileri verdi.

Aytekin yaptığı açıklamasında 1992 yılında kurulan Bereket Turizm şirketimiz kısa süre içerisinde A Grubu olarak faaliyetine başlamıştır.Kuruluş amacı, inanç turizmine yönelik faaliyet göstermektir. Bu sektörel farklılıkları hizmet  anlayışımızla birleştirerek, firmamızı sektörde ön sıralara taşımanın gururunu yaşamaktayız. Hizmet sektöründeki zorlukların bilincinde olan ve bu zorlukları aşıp size en iyi hizmeti verecek kapasitede uzman bir ekiple çalışmaktayız. 
 
Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar güvenirliliğimizin ve başarımızın göstergesidir. Bu sektörde oluşturduğumuz sağlam alt yapı, sizlere daha iyi hizmet olanağını ve kalıcılığımızı garantilemektedir. Firmamız sektörümüzün gerektirdiği tüm alanlarda faaliyet göstermenin yanında yoğun olarak “ Hac ve Umre ”organizasyonları düzenlemektedir.
 
Umre organizasyonlarımız sezon içerisinde her hafta düzenlenmektedir. Misafirlerimiz Mekke ve Medine’de ki uzman ekibimiz tarafından karşılanıp ibadetlerin ve görevlerin tamamlanmasından sonra uğurlanmaktadır.
 
Bunun yanında;
Yurtiçi ve yurtdışı turları düzenlenmekteyiz.
Uçak bileti satışı ve otel rezervasyonları yapmaktayız.
Firmalara, dernek ve vakıflara özel yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlar düzenlemekteyiz.
Bereket Yayınları ile özellikle dini konularda bilgi veren çeşitli eserler yayınlamaktayız dedi.

KERİM AYTEKİN KİMDİR?
 
Sivas-Gölova nüfusuna kayıtlı olan Kerim AYTEKİN öğrenimini İstanbul’da tamalamıştır. İstanbul İmam Hatip Okulu, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.
 
Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde din görevlisi olarak, daha  sonra da özel eğitim kurumlarında (Fetih Yurdu ve çeşitli Kur’an Kurslarında), öğretmen ve idareci olarak çalışmıştır.
 
  • Kur’an-ı Kerim meali
  • Tefsir tercümesi (Taberi Tefsiri v.b.)
  • Çeşitli konularda te’lif eserleri vardır.
 
“Kur’an’ın Işığında” adıyla yıllarca radyo programları yapmıştır. Ensar Vakfı, Fetih İlim ve Araştırma Vakfı gibi vakıf ve derneklerin kuruluş ve idaresinde  bulunmuştur. Sosyal ve siyasal alanlarda çalışmalar yapmıştır. Evli ve beş çocuğu olan  Kerim AYTEKİN Bereket Turizm Seyahat  Acentasının Yönetim Kurulu Başkanı olarak bu alanda da hizmet vermeye devam etmektedir.
Bereket Turizm Seyahat Acentesi
Adres:Ali Kuşçu Mah. Fevzi Paşa Cad. Baş Müezzin Sok. No:26 Fatih/İstanbul
Telefon:(0212) 533 53 69 pbx
Faks:(0212) 532 57 79