Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu teslim ettiği Ankara Cenk Yakın Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Nevşehirli Fatih Mintaş'ı makamında ağırladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ´Başkan´ diye hitap ettiği temsili Cumhurbaşkanı Mintaş´ı makamında ağırlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı," Nevşehirli gururumuz Fatih kardeşimizin Ailesine, milletine, insanlığa hayırlı birer evlat olması temennisiyle böylesine güzel bir evlat yetiştiren anne ve babayı tebrik ediyorum" dedi.

Arı; "23 Nisanda Cumhurbaşkanımızın koltuğuna oturup Nevşehirimizin en güzel reklamını yapan Fatih Mintaş yavrumuzu ve Ailesini Bakanlığımızda misafir etttik sen ne güzel bir Evlatsın..."dedi.

Arı: 'Nevşehirli olmak ayrıcalıktır...'

 23 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan Nevşehirli Fatih Mintaş ile bir süre görüşen Arı, kendisine hangi takımı tututuğunu sordu. Minik Fatih'in cevabı ise önce memleketimin takımı olan Nevşehirsporluyum sonra Galatasaraylıyım dedi. Bunun üzerine Fatih'e Nevşehir plaka numarası olan 50 sırt formasıyla Galatasaray ve Nevşehirspor formaları hediye etti.

Hafta sonunda 3.Lige yükselme karşılaşmasında Antalya'da Nevşehirspor-Ödemişspor maçı oynanacağını ve bu önemli maçta Nevşehirspor'umuza başarılar diliyorum diyen Arı, 12 yaşındaki Nevşehirli Fatih Mintaş ve ailesini bu maç için Antalya'ya davet etti.

Ziyaretin ardından misafirperverliği, forma hediyesi ve yakın ilgisinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı'ya teşekkür ettiler.