Yarın Ankara Osmanlı Stadında Saat: 15:30’da oynanacak olan Nevşehirspor-Kırşehir Belediyespor maçının 3.Lig yolundaki anlam ve önemi Ankara'da yaşayan Nevşehirlileri de harekete geçirdi. Ve Başkentteki gurbetçilerimiz Nevşehirden gelecek olan hemşehrilerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Maç öncesinde Nevşehirspor kafilesini çiçeklerle Point otel girişinde karşılayarak moral veren Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Eren, Dr. Nurcan Ateşok Deveci, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı, Ayvalı Mahallesi Muhtarı Fikri Soysal, Şehit Kubilay Mahallesi Muhtarı Ahmet Gök ile birlikte çok sayıda Nevşehirliler maç saatini heyecanla beklemeye başladılar. Bir taraftanda kendi aralarında organize olmaya çalışan Ankara'da yaşayan hemşehrilerimiz, Nevşehirli taraftarlarada ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Kırmızı Beyazlı Taraftarlara Döner ekmek Arı'dan...

Nevşehirli değerli hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı, maç girişinde Osmanlı Stadı önünde tüm Nevşehir spor taraftarlarına döner ekmek ikram edecek.

Nevşehirli taraftarlar Derneği bu jest karşısında Arı'ya teşekkür etti.

Yapılan açıklamada; "Nevşehirli hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Rasim ARI, Cumartesi günü Ankarada oynanacak olan play-off maçında tüm Nevşehirspor Taraftarına Döner Ekmek ikram edecektir.Taraftar Derneğimiz olarak kendisine teşekkür ederiz." denildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Rasim Arı'da, "Siz yağmur çamur demeden forma ve şehir aşkı ile bu takımı yalnız bırakmayan fedakar cefakar taraftarsınız. Bize düşen sizinle beraber yol yürümektir..." dedi.

Cumartesi günü oynanacak play-off mücadelesi için Ankara’ya gelen Nevşehir Spor ‘umuzu Nevşehir Dernekler Federasyonu ve Ankara'daki Nevşehirli hemşehrilerimizle birlikte çiçeklerle karşıladık. Aşığı olduğumuz memleketimizin takımı Nevşehirspor'a 3.lig yolunda başarılar diliyorum diyen Arı, Sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamasında;  "Bizler Doğduğumuz topraklara aşığız.‬ ‪Biz herhangi bir çıkar beklemeden Nevşehir’e gönülden bağlıyız.‬ ‪Kimseye memleket sevdamızın hesabını vermeyiz çünkü biz Nevşehirliyiz!‬" dedi.