Gülşehir Belediye başkanı Vahdi Arısoy'un davetiyle başkanlıkta,biraraya gelen Gülşehir yerel basını ,Gülşehir gündemini değerlendirdi.

Son günlerin popüler konusu işten çıkarma ile başlayan sohbet toplantısı,açıklama konusunda neden Nevşehir basının seçildiği sorusu da ortadan kaldırmış  oldu.

İşten çıkarma ile ilgili görüşlerini açıklayan Arısoy,işten çıkarmanın belediye'nin değil anlaşmalı şirket'in tasarrufu olduğunu tekrarladı.

Belediyenin bir hizmet yeri olduğunu,halka hizmet için tüm gayretleri ile çalıştıklarını ifade etti.

Belediyenin kısıtlı bütçesi ile hizmet vermeye gayret ettiklerini,tüm kalemlerde tasarrufa yöneldiklerini dile getirdi.

Çalışmalarında disiplini öne çıkardıklarını üzerine basarak hatırlatan Arısoy,tüm belediye çalışanlarınında bu disipline zamanla ayak uyduracaklarını sözlerine ekledi.

Arısoy,Gülşehir de devam eden projeler ve Gülşehir için gerekli projeler konusunda bilgiler aktardı.

Belediye otobüsleri konusuında şikayetlerin olduğunu bildiklerini,şikayetlerin giderilmesi için yaptırmları değişik kanallarla deneyeceklerini söyledi.

Pazar yeri projesinin sorunsuz bitirilmesi için gayret gösterdiklerini,öz kenarına korkulukların bitirilmesi için uğraştıklarını da belirtti.

Belediye çalışanlarından  sorumlu olan kişilerle ilgili, şikayetlerin olduğunu bildiklerini ve en kısa zamanda önlem alacaklarını söyledi.

Belediye başkan yardımcılığı konusunda israrların devam ettiğini ,ancak kullanmama konusunda kendisininde ısrarlı olduğunu belirterek ,başkan yardımcısının  belediye çalışmalarına,artı katacak şekilde biri olması gerektiğini,önceden başkan yardımcısı var diye,kendisininde başkan yardımcısı ataması gibi bir zorunluluğunun olmadığını dile getirdi.

Belediye çöp hizmetlerinin aksatmamak,daha temiz bir Gülşehir için vatandaşlarımızında belirtilen saatler dışında çöp bırakmaması uyarısında bulundu.

Şu an mevcut olan yeşil alanların bakımı ve sulanması konusunda duyarlıklarını dile getiren Arısoy,ekiblerin yaz gününde sulama ve bakımları için gayretlerinden bahsetti.

Gülşehir yerel basınına (en büyük eksiklik) ,belediye çalışmaları ve faaliyetler konusunda bilgi verilmemesi hususunu değerlendirdiklerini,çalışmalar ve etkinlikler için iletişim araçlarının bundan sonra daha etkin kullanılacağını sözlerine ekledi.

Basın bilgilendirme  toplantısına katılan ,Gülşehir Haber Express,Haber Gülşehir,Mantarkaya Post ve Can Ajans yöneticilerine, teşekkür eden başkan Arısoy,bu tip toplantıların daha sık yapılması temennilerimizi uygun bularak,tekrar görüşmek dilekleri ile toplantı bitirildi.