Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile Topuzluhan tesislerinde bir araya geldi. 

Topuzluhan Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, “Basın mensupları ile uyum içerisindeyiz, çalışmalarımızda ve projelerimizde bizlere destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Nevşehir güzel bir şehir, burada görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye’nin en huzurlu illerinden bir tanesidir Nevşehir, vatandaşlarımız duyarlı, bizlere yardımcı oluyorlar. Bizlerde bütün arkadaşlarımızla gece-gündüz vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için hizmet veriyoruz” dedi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü olarak, Türkiye genelinde uyuşturucu ile mücadele konusunda oldukça başarılıyız. Hala hazırda ilk 20 il içerisinde yer alıyoruz. Nüfus baz alındığında bu rakkam oldukça anlamlı. Tabiki, Başarılıyız demek uyuşturucu ile mücadele konusunda çalışmaların bittiği anlamına kesinlikle gelmez. Amacımız, yarınlara daha sağlıklı nesiller bırakabilmek adına gençlerimizi zehirleyen "Uyuşturucu" illetinden ilimizi ve gençlerimizi korumakta kararlıyız. Sadece suçluları tesbit etmeklede iş bitmiyor. Özellikle uyuşturucu madde kullananların tedavileri ve rehabilite edilmesi adınada çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Sohbet ortamında davam eden buluşmada Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, gazetecilerle fikir alış-verişinde bulundu. Nevşehir Emniyet Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu proğramda genel olarak Trafik'ten, Asayişe, Uyuşturucu madde kullanımına kadar Nevşehir konuşuldu.

Polis Haftanız Kutlu Olsun... İyiki Varsınız!

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve ekibini şehrimiz huzur ve güvenliğinin sağlanması adına ilimizde yapmış olduğu başarılı çalışmalar nedeniyle kutluyoruz. Yine değerli Müdürümüz Artunay'ın şahsında Devletimizin bekası için huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olan ve bu kutsal görevi her türlü zorluk ve hatta imkansız şartlar altında ifa eden Emniyet Teşkilatı’nın tüm mensuplarının 173. kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle anıyor, ailerine sabrı cemil diliyoruz. Ayrıca, görevleri başındaki tüm fedakâr polislerimiz ve bütün teşkilat mensuplarının Polis Haftasını da kutluyoruz.