Ürgüp Belediyesinin mülkü olan bina, yapılan ihale sonrası Ürgüplü işletmeci Turgay Kesgin'e verilmişti, aylardır süren tadilat ve tamirat çalışmaları sonunda "Asia Shewin" adı ile Ürgüp'te yeni bir işletme açıldı.
Ürgüp'ün en merkezi noktalarından olan Kayseri Caddesindeki, el sanatları çarşısı üzerine kurulu belediyeye ait geniş ve ferah bina, işletmeci Turgay Kesgin tarafından ihalesi alınarak Belediyenin belirlediği proje dahilinde zeminden tavana günümüz şartlarında yenilendi.

Tasarımını ve İşletmeciliğini Turgay ve Şevin Kesgin çiftinin yaptığı ve adını "Asia Shewin Cafe Bistro" olarak belirledikleri işletmede fast food aparatiflerin yanı sıra zengin içecek menüsü ve Adana'dan getirdikleri özel kebap ustası ile ızgara çeşitlerinde Kapadokya bölgesinin geneline hitap edebilecek kalitede sunum yapabildikleri belirtiliyor.

Shewin kelimesinin Japonca'da "Ev" anlamına geldiğini ve işletmenin logosunun da tasarımında Japon evi olduğunu belirten Kesgin, temiz ve nezih bir ortamda hizmete hazır olduklarının altını çizdi. 

İşletmede çocuklar için oyun alanından, bilardo masalarına, playstation köşesinden digiturk lig maçlarının izlenebileceği köşeye kadar her şey düşünülmüş, Shewin Cafe, şömine başında nefis kahve ve içecek menüsünden tatlı ve pasta çeşitlerine varana kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yöresel gözleme de menüde göze çarpan tadlar arasında. Çok iddialı oldukları kebaplar Adanalı ustanın elinden bol çeşitli mezelerle birlikte sunuluyor.

Geniş açık hava terası ile müşterilerini karşılamaya hazır olan Asia Shewin Cafe-Bistro rengarenk koltuk dizaynı ile eski Asia Teras'ın resmi açılışı 16 Eylül Cumartesi günü geniş katılımla yapıldı.