Nevşehir Bahçelievler Mahallesinin ilk muhtar adayı Mustafa Aşıcı adaylığını açıkladı.

"Halkın arasından biri, sorunlarımıza çare olacak kişi" sloganıyla çıkan Bahçelievler Mahallesinin sevilen simalarından Mustafa Aşıcı yaptığı açıklamasında, “Siz değerli hemşerilerime hizmet verebilmek için Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına adaylığımı açıklıyorum. Daha güzel bir Bahçelievler Mahallesi için önce Allah’ın izni sonra sizlerin takdiriniz ile bismillah deyip Bahçelievler Mahallesine muhtarlık adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

Bahçelievler Mahallesi muhtar adayı Mustafa Aşıcı, yaşadığı mahallenin güzel olmasını istediklerine dikkat çekerek, "İnsanların mutlu olmasını istiyorum. Kişilik olarak, başkalarının sorununu kendi sorunum gibi gören birisiyim. Şeffaf bir yönetim anlayışını kural haline getireceğiz.  İnşallah dostluk ve kardeşlik içinde çok güzel bir seçim olur. Adaylığım hem Bahçelievler mahallemize hem de Nevşehir'imize hayırlı mübarek olsun inşallah." dedi.

Mustafa AŞICI Kimdir?

01.01.1963 Gülşehir'de doğdum. İlk Ögrenimimi 20 Temmuz İlk Okulunda Okudum. Konya'da Medresede Hafızlık Ve Arabiyet Okudum. 25 Senedir Nevşehir  İl Özel idaresinde Çalışmaktayım. Herekli Cami emekli müezzinlerinden Fethi Hoca (Fethi Aşıcı)'nın oğluyum. Evli ve 3 çocuk babasıyım.