Etkinliğe AK Parti Nevşehir Milletvekilelri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı, İş Adamı Musa Ertaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cappadocia havacılık ve Doğa Sporları kulübü yamaç paraşüt pilotları bu hafta sonu gerçekleştirmiş oldukları Güvercinlik köyü aşıklı dağı uçuş etkinliğinde Milletvekillerimizi ve Nevşehir halkını yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. 50 kişilik Adana ve Kayseri Yamaç paraşütü pilotlarınında eşlik ettiği gösteride gökyüzünde görsel şölen düzenlendi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Göre kasabası sınırları içerisinde bulunan Aşıklı dağındaki zirvede Yamaç paraşütçü için ilk adım atıldı. Şehrimize ve bölgemize hayırlı olur inşallah" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de; "Nevşehir ve çevre illerden gelen yamaç paraşütçülerini Aşıklı Dağı’nda ağırladık.Sporda çeşitlilikle turizmde verimi artırmak istiyoruz" dedi.







Foto: Mustafa Yılmaz