ASIM'IN NESLİ AKİF'İN İZİNDE

Gençlik ve Spor Bakanlığı; Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Atasız Ati Olmaz’ projesi kapsamında ‘Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programının 77. yılı nedeniyle Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen anma törenine Nevşehir’den 560 kişi katıldı.

Türkiye’nin istiklal mücadelesinin sembol ismi olan Mehmet Akif Ersoy için Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşen anma programına Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, Ürgüp Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali ŞAHİN, Gençlik Liderleri ve 560 gencimiz katılırken 14 ilden 10 bin genç katıldı.

Gençlerimizin Ankara’daki ilk olarak Anıtkabiri ziyaret ettiler. Ardından Ankara Arena Spor Salonu'na geçilerek burada salonu dolduran gençler coşkulu bir şekilde İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY ‘un şiirlerinden oluşan programda Asımın Nesline yakışan bir gençlik olduklarını gösterdiler. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, programda yaptığı konuşmada: “Gençlere yönelik bu tür projelerin destekleneceğini, Asımın Nesline ve Akif’in istediği gençliğe ilerlemek için çalışacağız, gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak ülkemizin gençliğine bu tür projelerle destek olmaya devam edeceğiz ”diyerek gençlik çalışmalarının devam edeceğini belirtti.