Nevşehir'de düğün yapan yeni çiftleri plansız ve proğramsız devam eden yol çalışmasına dikkat çekmek için gelin arabasının arkasına "Aşkımız Nevşehir'in yol çalışması gibi hiç bitmesin" yazdırdı.

Nevşehir'de Şehir içi yol çalışmalarının bölüm bölüm yapılması yerine aynı anda bir çok bağlantı yolunun kazılarak şehir içi trafiğinin çıkmaza sokulması,güvenlik tedbirlerinin yetersizliği,karanlık yollar,hafta sonu ve beşten sonra çalışmanın olmayışı vatandaşların tepkisini çekiyor.

Çalışmanın yürütüldüğü yol üstünde bulunan Nevşehirli esnaflar, yazın gelmesiyle beraber, piyasada yaşamayı düşündükleri hareketlilik sayesinde bir nebze olsun iş yaparak çektikleri sıkıntılarından kurtulmayı beklerken, yol çalışmalarıyla mağdur olduklarını söylüyor.

Nevşehir'de girilen her yolun kapalı ve kazılmış olmasından yakınan sürücüler de bir yerden bir yere gitmek için saatlerce ara sokaklarda dolaşmak zorunda kaldıklarını anlatıyor.


Bitmeyen yol çalışması düğün sloganı oldu

Şehir merkezinde aylardır devam eden yol çalışmaları nedeniyle yayalar yürümekte, araçlar ise hareket etmekte zorluk yaşıyor. Yaz ayları boyunca devam eden çalışmalar nedeniyle çarşı merkezinde tam manasıyla bir keşmekeş yaşanırken, bu duruma tepki gösteren çiftler ise arabalarının ön camına “Aşkımız Nevşehir’in yol çalışması gibi olsun, hiç bitmesin” yazısını astılar.