En Genç AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer AK Parti Genel Merkezinin STK’ lara yönelik yapacağı oylamada destek istedi.

Nevşehir’ deki Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek, Vakıf ve Meslek Örgütlerimiz tüm illerde olduğu gibi Pazartesi günü Başkan ve Yönetim Kurulları olarak AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayları için oy kullanacaktır. AK Parti bu çalışması ile halkımızın her toplum ve kesimini temsil eden tüm katmanlarının görüşlerine büyük önem verdiğini göstermektedir.

Yapılacak olan bu çalışma AK Parti teşkilatlarına yönelik yapılan temayül yoklamasının benzeri bir çalışma olacaktır. Bu çalışmayla STK, Dernek, Vakıf ve Meslek Örgütlerinin hangi aday adaylarını milletvekili olarak görmek istedikleri tespit edilecektir.

23.03.2015 Pazartesi günü saat 09:00 ile 17:00 arasında Nevşehir Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezindeki oylamada Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek, Vakıf ve Meslek Örgütlerimizin Başkan ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan tüm hemşerilerimin destek ve dualarını bekler, saygılarımı sunarım.