Nevşehir'in Avanos ilçesine 16 dersliklik Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet yatırım proğramına alındı.

Avanos AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Fatma Baba Parmaksız konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; Avanosumuza Hayırlı Olsun Adalet Ve Kalkınma Partisinde Hizmet Devamlılığı Ana Düstur Olarak Bilinir .

Avanos Belediye Başkanlığında 2004-2014 Yılları Arasında İki Dönem Belediye Başkanlığı Yapan Sayın Mustafa Körükçü’nün Ve Dönenim Milletvekilerinin Gayretleri İle O Yıllarda Atıl Vaziyette Bulunan Avanos Kız Meslek Lisesi Yeni Bina Yapımı İçin Arsa Tahsisi Yapılmıştır.

Gerek Hizmet Devamlılığımız Gerekse Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Düşüncesinden Yola Çıkarak Biz Adalet Ve Kalkınma Partisi Neferleri, Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz, Sayın Murat Göktürk, Sayın Ebubekir Gizligider Beyefendilerin Çabaları İle 16 Derslikli Nevşehir-Avanos Meslek Ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Yatırım Proğramına Alınarak İhale İş Ve İşlemleri İçin Çalışmalarımız Hızla Devam Etmektedir. Ak Parti Olarak En Kısa Zamanda Ekli Proje Kapsamında İlçemizde Eğitim Camiasına Yeni Bir Okul Kazandırma Hazırlığı İçerisinde Olduğumuzun Bilinmesini Arzederim.

Adalet Kalkınma Partisi Olarak Hizmetlerimiz Her Geçen Gün Artarak Devam Etmektedir. 2013-2014 Yılları Arasında Gerçekleştirilen Avanos Toki Projesine İlaveten Yakın Zamanda Vekillerimizin Esnaf Ziyaretleri Esnasında Vatandaşın Talebi Üzerine Avanos Köy Bağı Sulama Boruları İçin Gerekli Birimlere Talimat Verilmiş Çalışmalara Hızla Başlanmıştır.

Avanos Halkının Kaliteli Ve Refah Bir Ortamda Daha Rahat Yaşama Hakkı Sunabilmemiz İçin Önceki Dönemlerde Olduğu Gibi Bu Dönemde De Bizlerden Yardım Ve Desteklerini Esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza Sayın Başbakanımıza Sayın Bakanlarımıza Ve Sayın Milletvekillerimize Minnet Ve Saygılarımızı Sunarız.