Avanos Ülkü Ocakları binasında düzenlenen devir teslim programına; Milliyetçi Hareket Partisi Avanos İlçe Başkanı Alparslan Kaygısız,  Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker ve çok sayıda ülkücü katıldı.
Burada Avanos Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Göksu, görevi Alparslan Atasoy’a devretti. Devir teslim programında açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, “Bu bir bayrak yarışıdır. Görevini uzun süredir laiki ile yerine getiren Uğur Göksu reisimize teşekkür ediyor, görevi omuzlayan yeni başkanımız Alparslan Atasoy’ hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah her ikisinden de razı olsun.” dedi.
Bayrağa sarılı Kur’an-ı Kerim’i öpülerek gerçekleşen devir teslim sonrası toplu fotoğraf çektiren ülkücüler, ardından Ülkücü yemini etti.
 
Yeni başkan Alparslan Atasoy kimdir?
Yeni Avanos Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Atasoy, Turizm işletmeciliği yapıyor. Daha önce Nevşehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı görevini omuzladı. Nevşehir Avanos Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetiminde de görev aldı.