11 Mart Pazar günü yapılacak olan Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde adaylığını açıklayan Osman Düzgün, FİB Haber İnternet Gazetesini ziyaret ederek adil bir seçim olması temennisinde bulundu.

Kamuoyunun bilgilendirilmesi konusunda, basın kuruluşlarının çok büyük önemi olduğunu dile getiren Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Osman Düzgün,“Göreve geldiklerinde tüm Avanos Esnafı ile sıcak ilişkiler içerisinde olacaklarını ve basınla olan dayanışmaya özel bir önem vereceklerini”  ifade etti.

Başkan Adayı Düzgün, "Gerek Nevşehir, gerek Avanos ve tüm ilçeleriyle bölgenin ortak sesi olarak www.fibhaber.com u sürekli takip ediyorum. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'da, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinin Avanos ilçemiz için hayırlı olması temennisiyle Başkan adayı Osman Düzgün ve ekibine başarı dileklerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyarete, başkan adayı Düzgün’ün yönetim kurulu listesinde yer alan Sinan Erden ve Oğuz Gün'de eşlik etti.


Ziyaret sonunda Başkan Adayı Osman Düzgün www.fibhaber.com Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'a Avanos'un el sanatı ürünlerinden olan birer çini tabak hediye etti.

 Osman Düzgün Kimdir?
1977 Avanos doğumlu, 2 çocuk babası Osman Düzgün 22 yıldır ilçede esnaflık yapıyor.