Avanos Belediye Başkanı İsmet İNCE, panayır ve sergi alanında geç vakitlere katar vatandaşlarla sohbet etti. Bütün stantları tek tek gezen Belediye Başkanı panayıra katkı sunan değerli sanatçı ve emekçilerle samimi sohbetlerde bulundu.

Gerek stant açmak için gerekse sanat sergileri için yoğun bir katılımla başlayan panayıra binlerce vatandaş uğrak verdi. 29 Ağustos Cuma günü saat 18.00'de başlayan panayır, geç saatlere katar yoğun katılımla sürdü. 40'ın üzerinde stant ve 10'larca sergi ilk günden büyük beğeni ve takdir toplarken bir hafta boyunca çeşitli sergilerle konuklarını ağırlayacak.

Panayır alanında herkese hitap eden el ve ev ürünü ürünler sergilenirken, çocuklar da unutulmadı. Oyun grupları ve animasyon gösterileri ile küçük dünyalarını panayır akşamında sevinçle doldurdular. Aileleri ile birlikte trafiğe kapatılan alanda çocuklar güven içinde eğlenerek renkli bir gece geçirdiler.

Panayır 4 Eylül 2014 tarihine katar çok çeşitli sergi ve aktivitelerle vatandaşlarımızın beğenisine sunulurken, 5 - 7 Eylül tarihleri arasında ise söyleşi, panel ve konserlerle devam edecek.VİDEOLARI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ