Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer ALKAN'ın Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Uzmanı olarak atanması ile boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ömer TAŞÇI atandı

 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ömer TAŞÇI'ya ilçemize Hoş Geldin der Yeni Görevinde Başarılar Dileriz.

Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak Göreve başlayan TAŞÇI  bir mesaj yayınladı

TAŞÇI Mesajında;

Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 09/06/ 2014 tarihinde başlamış bulunmaktayız.

 

            İnsana ait her şeyin eğitimle başladığı ve eğitimle anlam kazandığı;  ülkenin geleceğine gönül veren, bu sevdayı hisseden ve yürekten paylaşan kişilerin başında eğitimcilerin olduğu düşüncesinin sorumluluğuyla; siz değerli meslektaşlarımla, gelecek bizlerin  ellerinizde şekillenecek, geleceği bizler kuracağız.

            Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi;  “Öğretmenler! Yeni nesili, cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle orantılı bulunacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister! Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir... Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır.”

            Arzuladığımız gençliği maharetli ellerimizle yetiştirecek ve ülkeye armağan edeceğiz.. Ve bu gençlik, çalışkan, üretken, ilkeli, onurlu, inanç ve kültürüne saygılı, doğruyu ve  yanlışı ayırabilen, kendisini ülkesine, milletine adayan bir gençlik. Bu yolda hep birlikte olacağız, beraber  başaracağız.

            Çalışmalarımızı gerçekleştirirken hep birlikte fedakâr ve özverili bir şekilde tüm eğitim çalışanlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının, basın kuruluşlarının desteklerini esirgemeyecekleri düşüncesiyle çalışmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum.

            Köklerini Eski Tunç ve Hititlerden alan Nevşehir’imizin  gözde mekanı olan  Avanos ilçemizin  eğitimde başkenti olma konusunda üstleneceği vizyon ve misyonuyla Avanos Milli Eğitim Müdürlüğüne layık olabilmek için, bütün mesai arkadaşlarımla birlikte, üstün vazife şuuru ve anlayışı içerisinde, büyük bir azim ve gayretle çalışacağımıza ve devraldığımız bu görevi ileriye taşıyacağımıza inancım tamdır.

 

            Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizdeki tüm mesai arkadaşlarıma, Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor; saygı ve selamlarımı iletiyorum.

                                                                                                                                            

                                                                                                                                             Ömer TAŞÇI

 

                                                                                                                                      İlçe Milli Eğitim Müdürü